Skip to main content

Vloeren als basis

Naast wanden en plafonds zijn wij expert in de aanleg van egale, kwalitatief hoogwaardige droge dekvloeren in nieuwbouw en renovatieprojecten. Wij werken hiervoor met drie merken estriche vloerelementen. Belangrijk ook hierbij weer is de brandveiligheid, geluidsisolatie en warmte-isolatie. We leveren de vloeren afwerkbaar klaar op. In samenwerking met uw installateur maken wij desgewenst de vloeren ook geschikt voor toepassing van vloerverwarmingssystemen.
In nieuwbouw en renovatieprojecten gebruiken we de vloerelementen van de merken Fermacell, Knauff en Gyproc. De estriche vloerelementen kunnen binnen een dag bewerkt worden, wat voor een flinke tijdswinst zorgt. Bij grote oneffenheden in oude panden kan de onderliggende bodem ge√ęgaliseerd worden met vloerkorrels, voordat we de vloerelementen aanbrengen.
De Palm Bouwservice doet meer dan alleen het aanbrengen van vloerelementen. Onze afbouwwerkzaamheden bestaan verder uit het monteren van voorzetwanden en metal stud scheidingswanden, brandwerende panelen, akoestische wandbekleding, systeemplafonds en andere plafondoplossingen.
De drie merken estriche vloerelementen waarmee we werken, hebben binnen hun productassortiment vele varianten. Welke dat zijn, kunt u zien op de websites van de fabrikanten. In overleg met u bepalen we graag welke het beste past bij uw project en budget.
  • Fermacell
  • Gyproc/Rigidur
  • Knauff

Afspraak maken

Maak daarom direct een afspraak of bel 072 531 66 51 voor een vrijblijvend gesprek.