Skip to main content

Sloopwerkzaamheden

De Palm Bouwservice: allround in sloopwerkzaamheden en afbouw, specialist in kwaliteit

Seriematige woningbouw, utilitaire nieuwbouw- en renovatieprojecten, mutaties, planmatig en meerjarig onderhoud; de Palm Bouwservice levert in alle markten eersteklas vakwerk. Met een oprechte passie voor het ambacht verzorgen onze ervaren professionals hoogwaardige afwerking van kozijnen, ramen, deuren, wanden en plafonds.

Eigentijds en resultaatgericht

De Palm Bouwservice hanteert een eigentijdse en resultaatgerichte aanpak; door LEAN te plannen en te werken. Door een zorgvuldige werkvoorbereiding en professionele uitvoering, vanzelfsprekend conform veiligheids- en milieuvoorschriften. Met heldere communicatie en gedegen advies van gekwalificeerde vakmensen. Altijd zoekend naar innovatieve oplossingen en gebruikmakend van alleen de beste producten óf slimmere alternatieven!
Het resultaat; snelle doorlooptijden, minimale faal- en meerkosten en de hoogste kwaliteit. Een kwaliteit waar we letterlijk garant voor staan, gezien onze uitstekende garantievoorwaarden én onze indrukwekkende trackrecord van overtuigende referenties. Kwakman schildert voor vooraanstaande aannemers, woningcorporaties, overheden, onderwijs- en zorginstellingen, verenigingen van eigenaren en vastgoedbeheerders.

Integrale oplossingen voor afbouw en interieur

De Palm Bouwservice is een collectief van complementaire bedrijven, met ieder een eigen specialisme; tegelwerk, interieurbouw en de montage en afwerking van wanden, vloeren en plafonds. Tevens beschikt Kwakman over een team van ontwerpers en stylisten die vorm geven aan uw interieur; van design tot turnkey projectinrichting. Stuk voor stuk specialisten, maar met gedeelde belangen, gezamenlijke doelen en verantwoordelijkheden. Samen dragen zij zorg voor het totale afbouwpakket en een integrale oplossing voor uw interieur. De Palm Bouwservice ontzorgt!

Afspraak maken

Maak daarom direct een afspraak of bel 072 531 66 51 voor een vrijblijvend gesprek.